Home » Over mij

Over mij

IN EEN NOTENDOP

Naam: Susanne Ribbink

Geboren: 4 Augustus 1982, Doetinchem

Massageopleidingen:

  • Thai Massage (2015, Chiang Mai, Thailand)
  • Thai Oil Massage (2015, Chiang Mai, Thailand)
  • Opleiding tot Allround Masseur (2016, Esoterra, Bilthoven)
  • Cursus professionele stoelmassage (2016, Esoterra, Bilthoven)
  • Cursus zwangerschapsmassage in buik – en zijligging (2019, Myos, Utrecht)

Schoolopleidingen:

  • MAVO (1999, Rietveld Lyceum, Doetinchem)
  • MBO Ondernemer/Manager Detailhandel (2002, Graafschap College,Doetinchem)
  • Bachelor Kunst & Economie, Music Management (2007, Hoge School voor de Kunsten Utrecht)
  • Master Cultuur Management (2012, Universiteit Antwerpen)

HOU VERDER VAN

Reizen, De Graafschap en FC Utrecht, een Taiwanees ontbijt, Chardonnay op een zonnig terras, hardlopen, naar concerten en festivals gaan, gin-tonic met komkommer, Yin yoga, Utrecht in de zomer, het Financieele Dagblad, met koptelefoon op zingen op de fiets, tennissen, lang tafelen met een kaasplankje als dessert, De Achterhoek.

HOE ANDEREN MIJ OMSCHRIJVEN

Enthousiast, betrouwbaar, eerlijk, nuchter, gedreven, oprecht, vrolijk.

Hoe het allemaal begon: backpacken in Azië
In 2015 boekte ik een ticket naar Bangkok, Thailand. Daarvandaan zou ik vijf maanden in mijn eentje, backpack op de rug, door Azië gaan reizen. Veel had ik voor die reis niet gepland (ik wilde me vooral laten verrassen), maar één ding legde ik vast: de eerste week zou ik een massagecursus volgen in Chiang Mai.

Thaise massagelessen
De Thai Massage-techniek die ik er leerde was van het pittige soort. Hoewel mijn persoonlijke voorkeur uitging naar een iets meer ontspannen vorm van massage geven, beviel het masseren me toch zo dat ik besloot er nog een cursus van een week aan vast te plakken. De tweede cursus die ik er deed was Thai Oil Massage, een wat lichteremassagetechniek, die meer op de in Nederland gangbare massagestijlen lijkt. De rest van de reis was ook onvergetelijk, maar het plezier dat ik gehad had aan het masseren bleef me achtervolgen.

Massageopleiding in Bilthoven
Eenmaal terug in Nederland meldde ik me aan voor een massageopleiding. Ik werkte als online marketeer in Amsterdam, maar ik ging een dag minder werken om de deeltijdopleiding in bij Esoterra in Bilthoven te kunnen volgen. In het weekend en in de avonduren oefende ik mijn massagetechnieken op mijn collega’s. (Ik werd er, dat begrijp je, aardig populair van op mijn werk. 😉 ) Na het afronden van de opleiding volgde ik nog een cursus tot professioneel stoelmasseur.

Het oprichten van De Massage Studio
In maart 2018 was het dan eindelijk zover: ik opende de deuren van mijn eigen Massage Studio. Gezien mijn liefde voor kunst en cultuur vind ik het ontzettend leuk en inspirerend dat ik De Massage Studio mocht vestigen in LOU, een creatieve broedplaats waar allerlei disciplines samenkomen. Ook vind ik het fantastisch dat ik de laatste tijd veel geboekt word voor mobiele massages tijdens muziekfestivals en culturele evenementen. Zo geniet ik in één klap van mijn twee grootste passies: massage en muziek.

Kies bij De Massage Studio tussen een Large, Medium of Small tafelmassage. 

Even een ontspannend moment voor jezelf. Je kunt kiezen uit een massage in zij – of buikligging.

Wil je jouw personeel trakteren op een relaxte stoelmassage?

Een ontspannende en klachtgerichte massage voor na je bevalling