Home » Contact

Contact

Heb je een vraag,  wil je direct een massage boeken of een Ontspannings Cadeaukaart bestellen? Dat kan door contact met me op te nemen. Hoe?

Stuur een mail naar info@massage-studio.nl of vul het contactformulier in. Je kunt bellen naar 06-281 297 01 of je kunt gemakkelijk een appje sturen.

Mocht ik niet meteen opnemen, dan is de kans groot dat ik iemand aan het masseren ben. Laat dan even een voicemailbericht achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Contactformulier

Veelgestelde Vragen

Wanneer kan ik komen?
De Massage Studio is geopend vanaf dinsdag tot en met donderdag van 10.00 – 22.00 uur.  En op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Maak wel altijd van tevoren een afspraak.

Waar is het?
De Massage Studio bevindt zich in LOU Oudenoord, op de Oudenoord 330 in Utrecht.  Je vindt me in dit pand in studio A0.15. Je kunt je auto bij ons gratis parkeren. Wil je hier gebruik van maken? Stuur me even een appje als je bent gearriveerd, dan open ik graag de slagboom voor je. 

Kom je met het OV?
Neem vanaf Utrecht Centraal stadsbus 6 en stap uit bij halte Oudenoord. Je hoeft alleen maar de weg over te steken en je staat voor ons gebouw.  Laat me even weten als je er bent dan zal ik je bij de ingangsdeur opwachten.

De eerste afspraak
Hou er rekening mee dat de eerste afspraak vijf à tien minuutjes langer duurt dan hierboven aangegeven, want voordat we met de massage beginnen zullen we een kort intakegesprek houden om af te stemmen wat je wensen zijn.

Betalen
Bij De Massage Studio kun je niet contant betalen, maar na de massage stuur ik je een betaalverzoek (dit kan o.a. via Tikkie).  

Oeps, dubbele afspraak!
Heb je al een afspraak gemaakt maar kan je toch niet komen? Dat kan gebeuren natuurlijk. Wel zou ik het heel fijn vinden als je het me wel 24 uur van tevoren zou willen laten weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen.