Home » Massages

Vijf redenen om te kiezen voor De Massage Studio

1

Allround masseur Van profsporter tot student, van kantoorklerk tot buschauffeur: de doelgroep van De Massage Studio is behoorlijk divers en de reden om voor een massage te kiezen is dat ook. Het zou dus een beetje gek zijn als iedereen exact dezelfde behandeling zou krijgen. Ik richt mij bij je massage op jouw specifieke behoeftes en klachten. Daarom beginnen we de eerste sessie met een kort intakegesprek, zodat ik de massage zo goed mogelijk op jouw wensen af kan stemmen.

2

Scherpe prijzen Ik vind het belangrijk dat iedereen in de gelegenheid is zichzelf van tijd tot tijd te trakteren op een massage. Daarom bied ik mijn massages tegen een scherp tarief aan en probeer ik de drempel om te kiezen voor een massage zo laag mogelijk te houden. 

3

Flexibele openingstijden Niet iedereen heeft de mogelijkheid om tijdens kantooruren een afspraak voor een massage te maken. Daarom ben ik op afspraak ook in het weekend en in de avond geopend.

4

Luister je eigen muziek! Een massage zonder achtergrondmuziek is als Utrecht zonder Dom. Ja toch? Natuurlijk heb ik een eigen afspeellijst voor tijdens mijn massages, maar minstens zo leuk vind ik het om jouw favoriete muziek op te zetten. Heb je een eigen afspeellijst op Spotify? Laat het weten, dan zetten we die op tijdens je massage! O, en ik heb hier zelfs een Crosley platenspeler staan, dus ben je – net als ik – een echte vinyl-liefhebber? Leuk! Neem vooral je favoriete plaat mee!

5

Ook voor bedrijven De mobiele stoelmassages van De Massage Studio boek je nu ook voor je personeel! Ook op festivals en andere evenementen kom ik graag langs om bezoekers, artiesten of vrijwilligers op een ontspannend extraatje te trakteren.

Kies bij De Massage Studio tussen een Large, Medium of Small ontspanningsmassage. 

Even een ontspannend moment voor jezelf. Je kunt kiezen uit een massage in zij – of buikligging.

Wil je jouw personeel trakteren op een relaxte stoelmassage?