Home » Massages » Voor bedrijven

Bedrijfsmasseur op regelmatige basis?
Boek een proefdag!

Wil je je werknemers wekelijks de gelegenheid geven zich even helemaal te ontspannen? Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een origineel extraatje voor je gasten? Wil je de bezoekers van je sportclub helpen om spierpijn te voorkomen? Wil je verzekerd zijn van rijen geïnteresseerden voor je beursstand? Of heb je een heel ander idee? Het zou zomaar kunnen dat de mobiele stoelmassages van De Massage Studio iets voor jou zijn.

De stoelmassages van De Massage Studio zijn niet alleen te boeken in de studio zelf, maar ook op locatie. Daardoor heb ik de afgelopen tijd voor uiteenlopende opdrachtgevers mogen werken. Denk je erover De Massage Studio op regelmatige basis in te zetten voor je bedrijf? Dan kom ik graag een keer langs voor een proefdag!

Stoelmassages op jouw locatie

  • onder meer geschikt voor: op regelmatige basis op de werkvloer, op (sport)scholen, beurzen, evenementen en (culturele) festivals
  • max. aantal personen: naar wens
  • duur: naar wens
  • prijs: op aanvraag
  • massage: nek, schouders, rug, armen en handen.

Origineel extraatje op festivals en evenementen

Organiseer je een festival of evenement en ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor de artiesten of bezoekers? Ook dan is De Massage Studio graag van de partij!

Van muziekfestival tot sportschool
Het Vlielandse muziekfestival Into The Great Wide Open bedankte de vrijwilligers met een ontspannen stoelmassage.

De RAI in Amsterdam trakteerde medewerkers na een drukke periode op een welverdiende stoelmassage.

In samenwerking met  platenspeler distributeur Swordfish & Friend trakteert De Massage Studio eens in de zoveel tijd platenliefhebbers op een ontspannende 20 minuten, onder het beluisteren van hun zojuist aangeschafte langspeelplaat.

Ook de sportschoolgangers van  Fit Flex Fun maakten al kennis met De Massage Studio.

De Massage Studio werkt samen met de vitaminerijke cateringorganisatie Stadsfruit waardoor we gezonde catering inclusief stoelmassage kunnen aanbieden op kantoren en evenementen.

En op de kleurrijke camping Buitenland op  één van de mooiste plekjes van Drenthe konden de gasten tijdens het openingsweekend ook genieten van een stoelmassage.

Organiseer je een cultureel festival, een bedrijfsevenement of ben je voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een (vaste) masseur? Leuk! Laten we even overleggen wat er mogelijk is.