Home » Massages » Zwangerschapsmassage

Wat is een zwangerschapsmassage ?​

Deze massage is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn vanaf de vierde maand van de zwangerschap tot aan de bevalling. Als je zwanger bent kun bij ons terecht voor een massage vanaf de dertiende week van je zwangerschap.  Er wordt gemasseerd in buikligging op een massagetafel met uitsparingen voor de buik en borsten. Een massage bij zwangere vrouwen wordt bij De Massage Studio vanwege medische redenen gegeven vanaf 12 weken. 

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Ontspanning is nodig om deze tijd gezond en in balans mee te maken. De zwangerschapsmassage is een relaxte massage waarbij stress en spanning kan worden losgelaten. Het is een verlichting voor rug-, bekken-, been- en schouderklachten. 

Zwangerschapsmassage in buikligging
Bij de zwangerschapsmassage in buikligging wordt er gebruik gemaakt van een massagetafel speciaal voor zwangere vrouwen. Deze tafel heeft zowel voor de buik als voor de borsten uitsparingen waardoor het voor de zwangere vrouw comfortabel is om ‘op de buik’ te liggen.

Zwangerschapsmassage in zijligging
Lig je liever niet op je buik? Dan kan je kiezen voor een massage in zijligging. We kunnen tijdens je afspraak bespreken naar welke soort zwangerschapsmassage je  voorkeur naar uit gaat.  Bij een zwangerschapsmassage in zijligging  lig je afwisselend op de ene en dan op de andere zij, ondersteund door een voedingskussen. 

Zwangerschapsmassage Large – Full body
Duur: 75 minuten
Prijs: 85 euro
Massage: gehele achterzijde van het lichaam; nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten

Zwangerschapsmassage Medium – Back, neck, shoulders, arms & hands
Duur: 60 minuten
Prijs: 70 euro
Massage: nek, schouders & rug, armen en handen. Benen en voeten zijn ook mogelijk bij deze massage.

Zwangerschapsmassage Small – Back, neck, shoulders
Duur: 45 minuten
Prijs: 55 euro
Massage: nek, schouders & rug. Armen en handen zijn ook mogelijk bij deze massage.